Tag: home

Inspirasi Desain Interior Terbaru 2021 untuk Rumah Minimalis

Inspirasi Desain Interior Terbaru 2021 untuk Rumah Minimalis

Hai, bertemu lagi dengan Bro Admin BFSelling Supplay. Kali ini kita akan bahas terkait Desain interior dan Interior buat Rumah Minimalis. Cocok buat kamu yang baru aja mau pindahan ke rumah baru namun nggak mau keluar biaya banyak buat isi interiornya. Nah desain rumah minimalis bakal cocok buat kebutuhan kamu. Tapi, sebenarnya penting nggak sih rumah kita ada desainnya?

Keuntungan Rumah Dengan Desain Interior

Menurut definisi KBBI, Rumah adalah tempat untuk singgah dan berlindung dari berbagai cuaca, kerap kali rumah diasosiasikan dengan bangunan yang berdiri di atas tanah. Namun, jika kamu memiliki hunian yang tidak beralaskan tanah sekalipun tapi memenuhi kriteria di atas, maka itu juga bisa disebut rumah. Sedangkan Interior adalah isi dari hunian tersebut. Riset menunjukkan bahwa manusia rata-rata menghabiskan 8-12 jam di dalam rumah, bayangkan jika dalam waktu tersebut sepanjang umur kita kita hanya melihat sesuatu yang membosankan, tidak memunculkan inspirasi dan bikin suntuk? nggak enak banget kan. Makanya kita perlu desainer interior untuk membantu kita menyusun desain interior terbaik sesuai dengan kebutuhan kita. 

Kenapa Harus pakai Desainer Interior

Kenapa harus pakai desainer interior, sekarang kan gampang karena semua tutorial ada di Youtube dan sosial media, jadi kita nggak perlu donk punya desainer interior? kalau pernyataannya seperti itu betul, namun perlu dipahami untuk menjadi seorang desainer interior, profesional tersebut harus menghabiskan bertahun-tahun menempunh pendidikan desain serta bertahun-tahun pengalaman profesional di bidangnya. Dengan tumpukan pengalaman serta pengetahuan desainer tersebut para desainer tersebut memiliki sense of art yang lebih tajam dan lebih responsif dalam merespon kondisi interior sebuah bangunan. Hal ini tentu tidak bisa kita dapatkan jika hanya mengandalkan referensi dari internet, karena referensi seringkali hanya menampilkan desain dalam kondisi bangunan sempurna tanpa ada kekurangan di beberapa hal. Padahal dalam dunia nyata sudah tentu kondisi rumah akan memiliki bagian – bagian yang kurang sempurna.

Inspirasi Desain Interior Rumah Minimalis

Berikut inspirasi desain rumah minimalis yang sudah Bro Admin kumpulin untuk nambah inspirasi kamu dalam desain rumah impian. Check it Out!

Ruang di atas tangga nggak harus penuh, bisa juga gunakan half level seperti contoh ini

Dapur yang minimalis bikin kita semakin nyaman berlama – lama masak untuk keluarga tercinta

Ruang tengah ber cat putih dengan ornamen etnik yang unik bikin ruangan nggak cuma asik tapi juga penuh inspirasi

Buat kamu yang suka gaya macho dan laki bisa padu padankan warna abu abu dan hitam di desain ini

Bisa gunakan bawah tangga untuk membuat dapur dan kamar mandi yang simpel dan compact

Sliding Glass Door bisa jadi inspirasi kamu untuk mengakali rumah yang kecil. Dengan menggabungkan ruang tengah dan belakang memberikan kesan yang lebih lapang dan luas

Gunakan sekat ruangan berongga untuk memberikan kesan lapang namun juga tetap berfungsi sebagai pembagi ruangan yang tegas

Selalu gunakan jendela dan bukaan cahaya yang lebar sehingga semakin banyak cahaya alami masuk membuat rumah menjadi terang alami dan terkesan luas

Selalu gunakan kombinasi warna dominan putih di setiap desain kamu, sehingga tidak menambah kesan sempit di rumah

Penutup

Nah, itu tadi beberapa referensi inspirasi desain interior rumah minimalis 2021 yang bisa kamu … Read More..

Tips to Choose the Right Fertilizer for Your Lawn

Tips to Choose the Right Fertilizer for Your Lawn

Selecting a quality fertilizer and knowing the right way to apply it is essential to ensuring your house plants’ well-being and garden. However, selecting the right fertilizer can be confusing. Some plants require fertilizer in the spring, which is when many people wonder – what fertilizer is right for your lawn and garden.  

When it comes to selecting a landscape fertilizer Fond Du Lac WI, the tips and information found below can help.

Ingredients to Look For

There are some ingredients that you should look for in the fertilizer that you choose. Some of these ingredient options are listed here.

Nitrogen

Of the most important elements, this is the most important one. It gives your grass the rich, green color desired and helps create sturdy plants, dense and thick leaves. Strong plants will be able to protect themselves against pests and bugs.

Potassium

This ingredient works with nitrogen. Its job is to help make the foliage and roots stronger. Potassium will also help to enhance the plant’s ability to resist issues like cold weather, diseases, wear and tear, and drought.

Phosphorous

This is an ingredient that works beneath the surface. It helps to promote strong root growth.

Tips for Buying a Fertilizer

Every fertilizer you find and purchase from a nursery or a garden center will include the three ingredients above. The amount of each element varies from one fertilizer to another. This is why most fertilizers will list their main elements in three digital number formats.

When it comes time to find the right fertilizer, the tips and information here will provide a great starting point. Keep the information here in mind to know what to look for and what you need to ensure that your plants grow healthy and strong. Being informed is the best way to find the right fertilizer for your needs.… Read More..

4 Lawn Care Mistakes To Avoid This Fall

4 Lawn Care Mistakes To Avoid This Fall

Everyone knows the neighbors with the impeccable yard. After a harsh winter, their lawn returns in all its lush, emerald glory. Yours appears brittle and barren. These neighbors don’t experience different weather; they simply know how to prepare their grass for the cold. How you treat your lawn during the fall determines how it regrows when the weather gets warm. Avoid these four lawn care mistakes this autumn to achieve beautiful grass in the spring.  

1. Mowing the Grass Too Short

Don’t give your lawn a buzz cut. Your grass should stand 2 to 3 inches tall. Anything shorter could damage the root system, making it tougher for your lawn to survive the cold. Grass that’s longer than 3 inches isn’t better, as it can become susceptible to fungus or matting. 

2. Neglecting Your Soil 

Nutrient-rich soil yields healthy grass. Lawn aeration and overseeding Arlington VA prepare your lawn for the cold. Soil becomes compact over time, preventing nutrients from permeating your lawn’s roots. Aeration loosens the soil, promoting nutrient absorption that helps your grass survive the winter. It also maximizes your overseeding efforts, allowing your new grass seed to sink into the ground away from harsh weather. 

3. Letting Leaves Lie 

Don’t take on a raking marathon after your trees have completely shed their leaves. Instead, opt for shorter, more frequent raking sprints as soon as the first leaves have fallen. It’s less strenuous for you, and your grass will appreciate it. Your lawn needs sunshine and air circulation for optimal health. A build-up of fallen leaves smothers your grass and breeds fungi.

4. Forgetting To Add Water 

While fall weather can generate lots of moisture for your lawn, you still should occasionally water the grass yourself, especially after overseeding. Your new grass seed needs hydration to take root and germinate. 

By avoiding these four lawn care mistakes this fall, you can prime your grass for a triumphant return when the weather gets warm. When spring has sprung, your neighbors won’t be the only ones with a perfect yard. … Read More..

Getting Your House Ready to Welcome Your Parents

Getting Your House Ready to Welcome Your Parents

Taking care of your aging parents is a privilege, but it is also an enormous responsibility. You must decide when to bring your parents to your home, find a new hospital for them if you live far away, and make any necessary changes to their insurance policy. As you work on these details, don’t forget to make adjustments to the following rooms so your parents can be comfortable.

Bathrooms

Your parents may need help in the bathroom, but you should still make its use as easy as possible for them. Purchase a shower chair and hire a professional to perform a nonslip bathtub treatment Chicago IL. Install a railing inside the shower so that your parents can stabilize themselves. Be prepared to make more drastic renovations such as adding a walk-in bathtub if your parents lose more of their mobility.

Bedrooms

Give your parents a bedroom that is near yours in case they need something at night, and use a downstairs room so that they do not have to climb the stairs. If this is not possible with your house’s layout, purchase a stairlift. Inside the bedroom, make sure the bed is not too high or soft for them. Ask their opinion on whether the furniture works and replace it if they need different chairs.

Kitchen

Depending on how mobile your parents are, they may still want to cook. Put everything essential in a cupboard that can be reached without using a step stool or bending over too far. It’s a good idea to invest in a nonslip treatment for this room, too, if you have tile.

Before your parents come to live with you, make these simple adjustments to the rooms they will use. After they arrive, monitor their needs and see if you should make adjustments so that your living arrangement works well for all involved.… Read More..

3 Reasons Why You Should Have a Fireplace in Your Home

3 Reasons Why You Should Have a Fireplace in Your Home

Whether you are renovating, remodeling or building your home, there comes a point where you have to decide if you want a fireplace or not. The fireplace has been a traditional part of the home for decades. Although in this era it may seem logical to avoid putting one in, here are three reasons you should think about before you decide.

1. It’s Good For Your Energy Bill

A traditional wood-burning fireplace saves you money. Not only are you using fewer fossil fuels to create warmth in the home, but you can use your own wood. It’s an efficient way to create heat, especially if you aren’t using other rooms in the house.

2. It Creates a Great Atmosphere

There aren’t many things that can create as cozy of an atmosphere as a fireplace can. The alluring flames and soft heat on a cold winter night are hard to beat, especially if you have a few blankets and Christmas music.

If you enjoy reading or relaxing at night, a fireplace is a great addition to your self-care routine. Listen to the crackling fire and relax on the couch as you read your favorite novel in natural lighting.

3. It’s Aesthetic

Even when you’re not using the fireplace, its presence can add to the look and feel of your living room. A fireplace instantly adds value to your home, and it looks great just by being there. You can even improve its look by investing in a custom fire pit screen, making it a decorative part of the room.

Whether or not you are planning on many nights with the fire going, there are several benefits of having one in your home. There are many designs to choose from that can fit the style and look of the house. Discuss with your family and decide if adding one will benefit you.… Read More..